Gossip Girl

Gossip Girl Hakkında Aradığınız Her Şey
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
eda
 
chukısı
 
Gmz
 
luisablack
 
gossipfan
 
blairchuck
 
En son konular
» Gossip Girl Sezon 3 Bölüm 2 "The Freshman"
Çarş. Eyl. 23, 2009 4:19 am tarafından eda

» Sezon 3 Bölüm 2: The Freshman
Çarş. Eyl. 23, 2009 4:18 am tarafından eda

» Gossip Girl Sezon 3 Bölüm 1
Ptsi Eyl. 21, 2009 4:55 am tarafından eda

» Gossip Girl Sezon 3 Bölüm 1 ''Reversals of Fortune''
Ptsi Eyl. 21, 2009 4:54 am tarafından eda

» Star Wars
Salı Eyl. 08, 2009 5:14 pm tarafından chukısı

» Sezon2 Müzikleri
Salı Eyl. 08, 2009 2:22 am tarafından luisablack

» Üstteki Üyeye Yemek Ismarlamaca
Salı Eyl. 08, 2009 2:22 am tarafından luisablack

» Öperim-Döverim
Salı Eyl. 08, 2009 2:21 am tarafından luisablack

» En Son Hangi Kitabı Okudunuz?
Salı Eyl. 08, 2009 2:20 am tarafından luisablack


Paylaş | 
 

 Jessica Szohr

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Gmz
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 31
Puanlar : 81
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 13/08/09
Yaş : 27

MesajKonu: Jessica Szohr   C.tesi Ağus. 15, 2009 2:16 am


Tam adı:Jessica Karen Szohr
Doğum Tarihi:31 Mart, 1985
Doğum yeri:Menomonee Falls, Wisconsin, U.S.


17 yaşında model olarak çalışmaya başladığında keşfedildi.Crate and Barrel, Mountain Dew, Sears, Quaker Oats, Jockey, JanSport ve Seventeen dergisine modellik yaptı.Szohr,CSI: Miami, Gossip Girl, House at the End of the Drive, The Reading Room, That's So Raven, Joan of Arcadia, Drake & Josh, What I Like About You, Uncle Nino ve My Wife And Kids gibi birçok dizide rol aldı.
Şu sıralar Ed Westwick ile birliktedir.


Filmography

My Wife and Kids (2003) (1 episode) as Dee-Jay
Uncle Nino (2003) as The MC
What I Like About You (2004)(1 episode) as Liz
Drake & Josh (2004) (1 episode) as Unkown
Joan of Arcadia (2004) (1 episode) as Nikki
That's So Raven (2005) (1 episode) as Jordache Hilltopper
The Reading Room (2005) as Dayva
House at the End of the Drive (2006) as Krista
What About Brian (2007) (6 episodes) as Laura
CSI: Miami (2007) (3 episode) as Samantha Barrish
Somebody Help Me (2007) (V) as Nicole
Fired Up (2009) as Kara
Gossip Girl (2007-present) as Vanessa Abrams
Piranha 3-D (2010) as Kelly

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://gossipgirl.iftopic.com
gossipfan

avatar

Mesaj Sayısı : 8
Puanlar : 10
Reputation : 5
Kayıt tarihi : 28/08/09

MesajKonu: Geri: Jessica Szohr   Cuma Ağus. 28, 2009 7:11 pm

bu kızı bir türlü sevemedim :/
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
eda
Admin
avatar

Mesaj Sayısı : 55
Puanlar : 111
Reputation : 5
Kayıt tarihi : 13/08/09

MesajKonu: Geri: Jessica Szohr   Cuma Ağus. 28, 2009 10:59 pm

ne tesadüf bndee..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
chukısı

avatar

Mesaj Sayısı : 36
Puanlar : 42
Reputation : 5
Kayıt tarihi : 28/08/09
Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: Jessica Szohr   Cuma Ağus. 28, 2009 11:50 pm

ben de..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
luisablack

avatar

Mesaj Sayısı : 31
Puanlar : 38
Reputation : 6
Kayıt tarihi : 13/08/09
Yaş : 31
Nerden : TRABZON

MesajKonu: Geri: Jessica Szohr   Paz Ağus. 30, 2009 4:03 am

ben nefret ediorum yaa. özellikle okey derken ogayy demesinden. gıcık Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Jessica Szohr
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gossip Girl :: Karakterler :: Vanessa Abrams/Jessica Szohr-
Buraya geçin: